Kako se nositi sa preteranom brigom u trudnoći

13:06:00 13.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Američki kutak i centar za mame organizuju još jednu radionicu namenjenu budućim roditeljima. Sutra, u četvrtak, 14. juna sa početkom u 18 časova biće reči o anksioznosti i preteranoj, nezdravoj brizi u trudnoći.

Kako se nositi sa preteranom brigom u trudnoći


Pored radosti i nestrpljivog iščekivanja rođenja bebe, žene su često suočene sa raznim brigama i strahovima. Ponekad, problem može postati još veći kada trudnice ne umeju same da se izbore sa strahovima i reše ih, a ne zatraže ni pomoć.

Na ovoj besplatnoj radionici posetioci će moći da čuju i kako da razlikuju normalnu, zdravu zabrinutost od anksioznosti, kada je vreme da preduzmete nešto po tom pitanju, da potražite pomoć ili da primenite neke tehnike koje vam mogu pomoći...

Naravno, upoznaćete se sa tehnikama za upravljanjem brigama kao i sa tehnikama za prevazilaženje anksioznosti. Sve njih ćete moći primeniti tokom trudnoće.

Radionicu vodi Bojana Rubežanović, diplomirana psihološkinja, REBT psihoterapeutkinja u edukaciji i trudnica. Psihoterapijskim radom se bavi više od pet godina, kao i organizacijom različitih psiholoških radionica.

Prijava za ovu radionicu je obavezna na novisad@centarzamame.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?