Kamenički park bio zatvoren zbog proslave NIS-a

09:09:00 15.09.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Kompanija NIS juče je obeležila deset godina od kako je ruski Gasprom njeft postao većinski akcionar, a proslava se održavala u Kameničkom parku. Upravo zbog te proslave Novosađani juče nisu mogli da uđu u jedan od svojih omiljenih parkova, koji je nedavno i rekonstruisan.

Kamenički park bio zatvoren zbog proslave NIS-a

foto: FB Miloš Vučević, printscreen

Jučerašnjoj proslavi prisustvovali su ministar energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, na čijoj stranici na Fejsbuku možete i pogledati fotografije sa proslave.

Zvanično obaveštenje o zatvaranju parka medijima nije poslato, niti je javnost na bilo koji način o tome obaveštena. Jedino je na ulazu u park, na običnom listu papira, bilo okačeno obaveštenje da će park biti zatvoren od 9 do 19 sati.

- Išao sam sa prijateljima na vožnju biciklom po Fruškoj gori. Obezbeđenje nas je sprečilo da prođemo kroz park kako smo planirali, tako da smo morali da idemo skroz okolo. Video sam i nekoliko autobusa parkiranih na dečijem igralištu – ispričao je za 021 jedan Novosađanin.

Kako 021 saznaje kompanija NIS je za ovu svrhu dobila dozvolu da koristi delove parka. Međutim, kako su oba ulaza u park bila zatvorena, i onaj kod Mosta slobode i onaj kod Sremske Kamenice, ceo park je bio nedostupan. Takođe, u JKP „Gradsko zelenilo“ su naveli da je za proslavu data dozvola do 17 časova, dok na obaveštenjima okačenim na ulazu piše da će park biti zatvoren do 19 časova.


Izvor: novisad.com, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Ivana

, *.dynamic.sbb.rs

Jesu platili ulaz u park, parking za bus, fotografisanje u parku??? A, ne, to deru nas, obične ljude, gospoda je poštedjena, oni se ne udaraju po džepu, već udaraju po našem džepu...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?