Kamenički park spreman za izletnike

19:04:00 29.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Kamenički park, omiljeno izletište Novosađana spremno će dočekati sve posetioce 1. maja jer su radnici JKP „Gradsko zelenilo“ pripremili park za tradicionalni boravak građana u prirodi.

Kamenički park spreman za izletnike


Osim što je pokošena trava, obezbeđeno je i uređeno tridesetak ložišta za potpalu vatre i pripremu hrane, dovoljan broj obruča za odlaganje smeća pored postojećih kanti u parku, kao i cisterna s pijaćom vodom.

- Da bismo sačuvali ovaj parkovski biser, ova zelena pluća grada, molimo građane da uz uživanje i odmor posvete pažnju i očuvanju zelenih površina u parku. U Kameničkom parku je moguće vatru za pripremu hrane ložiti samo u uređenim ložištima - kaže pomoćnih direktora JKP „Gradsko zelenilo“ Jelena Prica i apeluje na posetioce da ne parkiraju svoja vozila na zelenim površinama i da se potrude da smeće odlažu u pripremljene obruče.

Podsetimo, Kamenički park ima 33 hektara, a u prethodnom periodu JKP „Gradsko zelenilo“ je uz podršku grada Novog Sada investiralo 140.505.457,70 dinara u rekonstrukciju parka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?