Kamion „Čistoće“ udario dve žene, jedna poginula, druga teško povređena

16:12:00 08.12.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađanka S.T. (74) poginula je, dok je njena sugrađanka D. Đ. (83) teško povređena kada je na njih juče popodne naleteo kamion JKP „Čistoća“. Nesreća se dogodila u Bosutskoj ulici na Klisi. Obe starice su nakon nesreće kolima Službe hitne pomoći prevezene u Urgentni centar KCV, a S. T. je, uprkos naporima lekara da joj spasu život, nekoliko sati kasnije podlegla povredama.

Kamion „Čistoće“ udario dve žene, jedna poginula, druga teško povređena


Vozač kamiona S.S. (44) je, po nezvaničnim informacijama prednjim desnim uglom vozila udario pešaka S.T., usled čega je sedamdesetčetvorogodišnjakinja pala pod kamion i povredila se. Sa njene desne strane je bila D.Đ., koja se sa njom držala ispod ruke, pišu Večernje novosti. Prilikom pada, kako se pretpostavlja, S.T. je povukla D.Đ. za sobom, te je i ova pala i zadobila teške povrede.

Pacijentkinja je zadobila prelom desne nadlaktice, i sprovedena je dijagnostika, rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine. Postavljena joj je imobilizacija i otpuštena je na kućno lečenje.


Izvor: Večernje novosti, RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?