Kampanja "Zimska fantazija" poziva turiste u Novi Sad

13:12:00 04.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Turistička organizacija Novog Sada započela je kampanju "Zimska fantazija" kojom predstavlja turističku ponudu tog grada tokom zime i predstojećih praznika.

Kampanja "Zimska fantazija" poziva turiste u Novi Sad


Kampanja kroz video spotove za televiziju i društvene mreže prikazuje dešavanja u Novom Sadu u vreme zimskog perioda i ujedno poziva turiste da izaberu Novi Sad kao destinaciju za odmor.

Iz TOS-a navode da je Novi Sad grad u kojem se obeležavaju dva Božića i dve Nove godine i da se tokom zime organizuju brojna dešavanja.

Među njima su, "Novosadski Zimski festival" u okviru kojeg će do kraja decembra na Trgu slobode biti organizovane vožnje fijakerom, sviraće se praznična muzika i biće pripremljeni vojvođanski i drugi tradicionalni zimski specijaliteti i kuvano vino.

"Zimsku fantaziju" Novog Sada, kako najavljuju organizatori, upotpuniće "Ledena šuma", koja će biti smeštena u Dunavskom parku gde će biti postavljena klizališta, a drveće ukrašeno sijalicama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?