Kandidati za Omladinsku prestonicu Evrope sledeće sedmice

16:04:00 23.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Top pet kandidata za Omladinsku prestonicu Evrope biće određeno naredne nedelje, kada će se i saznati da li će Novi Sad biti u najužoj konkurenciji za tu prestižnu titulu, rekao je Vukašin Grozdanović, koordinator Inicijative OPENS 2019. (Omladinska prestonica Evrope Novi Sad 2019. godine).

Kandidati za Omladinsku prestonicu Evrope sledeće sedmice

Grozdanić je rekao Tanjugu da je ove u odnosu na prošlu godinu izmenjeno upravljanje kandidaturom Novog Sada za omladinsku prestonicu i da je umesto Exita, koji je bio na čelu tog projekta u kom je bilo još osam omladinskih organizacija, sada kandidaturom upravlja Inicijativa OPENS 2019. koju kontroliše Novosadski omladinski forum, a koji je i osnovan u tu svrhu i čini ga 91 omladinska organizacija.

Razlika u odnosu na prošlu godinu je, prema rečima Grozdanića, što se insistiralo da se Lokalni akcioni plan (LAP) donese na vreme, a to će se najverovatnije desiti u ponedeljak. Takođe, jedan od prioriteta je i rešavanje problema u vezi sa Kancelarijom za mlade, odnosno za zapošljavanje u njoj jer je teško zamisliti da se Novi Sad kandiduje za Omladinsku prestonicu Evrope, a da mu Kancelarija za mlade ne radi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
22°
Vlažnost: 50%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?