Karaoke bitka na FUS - Osvoji klupu za svoj kvart

14:08:00 17.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Karaoke bitka, amatersko pevačko takmičenje, u kome će pobednici za svoj kvart osvojiti klupu, biće deo programa drugog dana Festivala uličnih svirača, u petak 4. septembra, na festivalskoj maloj bini u Zmaj Jovinoj ulici.

Planirano je da neobična i zanimljiva klupa, koja je delo umetnika Stefana Stanojevića, posle Festivala bude postavljena u kraju grada iz kog pobednici dolaze.

Karaoke bitka na FUS - Osvoji klupu za svoj kvart

Mirjana Spremo, portparolka Festivala uličnih svirača, kaže da je ideja festivalskog karaoke nadmetanja da se uz pomoć muzike i pokazanog pevačkog dara ulepša neki deo Novog Sada, odnosno da se, u vremenu dominirajuće destrukcije i nasilja, uz pomoć nečijeg talenta ulepša lokalna zajednica, neki parkić, igralište, prilaz zgradi ili travnjak.

- Prijaviti se možete pojedinačno ili, još bolje, ekipno kao svojevrsni predstavnici onog dela Novog Sada iz kog dolazite. Ekipe bi mogle da se zovu, recimo: Liman 4, Grbavica 1… ili, kreativnije: Pevačice s Novog naselja, Raspevana Podbara… Neophodno je da prijava ima kratak video zapis vaših pevačkih mogućnosti postavljen na Youtube - kaže portparolka Spremo.

Ona dodaje da će imena finalislista, odnosno zvaničnih karaoke takmičara ovogodišnjeg Festivala uličnih svirača biti objavljena 1. septembra na sajtu Festivala.

Zainteresovani se mogu prijaviti na OVOM linku, a sva pitanja u vezi sa učešćem u programu Karaoke bitka mogu postaviti na Fejsbuk stranici i Twitter profilu Festivala uličnih svirača ili pisati na info@ulicnisviraci.com.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?