Karavan fijakera otvara Tamburica fest

18:06:00 24.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Karavan fijakera sa tamburašima, sutra će od 17 sati krenuti ispred hotela „Novi Sad“ na vožnju gradskim ulicama do Trga Slobode, što će biti početak osmog po redu „Tamburica festa“ na kojem će se do subote predstaviti 11 orkestara iz sedam zemalja.

Na centralnom gradskom trgu u posebno oformljenom etno selu sa izloženim rukotvorinama i predstavljanjem starih zanata ali i vinarija, nastupiće i tamburaški orkestar „Mesečina“ iz Sombora, koji će zabavljati ljubitelje setnog zvuka tamburice.

Karavan fijakera otvara Tamburica fest

Drugog dana festivala, 26. juna, kao gost večeri, od 22.30 do 23.30, sviraće Zvonko Bogdan sa svojim tamburašima i TS “La banda” i Đorđe Čavić. U revijalnom programu nastupiće Željko Bebek i Veliki tamburaški orkestar CTK Varaždin, i to od 23.30 do jedan sat.

Treće večeri "Tamburica festa" nakon dodele nagrada, u revijalnom delu programa od 23.30 do sat po ponoći, nastupiće Željko Samardžić sa svojim orkestrom i TO “Ad libitum”.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?