Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ u subotu u Novom Sadu

16:05:00 23.05.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ dolazi u Novi Sad u subotu, 25. maja u 11 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg. Zainteresovani Novosađani će moći da od stručnjaka tj. psihologa, u atmosferi koja promoviše razumevanje, podršku i zajedništvo, pričaju o roditeljstvu.

Karavan „Na putu kroz roditeljstvo“ u subotu u Novom Sadu


Projekat je zamišljen kao „putujući edukativni karavan“, koji za cilj ima da osnaži roditelje i pomogne im da reše određene dileme, unaprede odnos i podstaknu komunikaciju.

Pored panela, mame i tate učesnici će imati priliku da učestvuju u interaktivnim radionicama koje će se fokusirati na ključne teme roditeljstva, kao što su promene u partnerskim odnosima, očekivanja društva i usklađivanje posla i roditeljstva. Razgovori će dotaći važna pitanja koja se tiču uloge roditelja, transformacije identiteta tokom ovog važnog perioda, kao i specifične promene koje se dešavaju kada postajemo roditelji. Kroz ove diskusije, učesnici će moći da razmene iskustva, saznanja i strategije za uspešno suočavanje sa izazovima i razvojem dece.

Na panel diskusiji i edukativnim radionicama će govoriti:

- Senka Simonović, psihološkinja i dečija psihoterapeutkinja, koja će obraditi temu emocionalnih izazova sa kojim se suočavaju majke,

- Miša Stojiljković, novinar, psiholog i autor emisije i podkasta „Tata ti si lud“, a predstaviće izazove roditeljstva iz muškog/očinskog ugla,

- Jovana Ružičić, psihološkinja, osnivačica i direktorka „Centra za mame“ će više govoriti o komunikaciji i partnerstvu nakon dolaska bebe.

Moderatorka događaja je Dolores Milošev Erdeg, koja će svojim iskustvom u vođenju podkasta na temu roditeljstva dodatno obogatiti događaj.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem linka OVDE.

Ulaz je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
27°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1002.0 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pon 17° - 31° Mogući pljuskovi
Uto 17° - 33° Sunčano

Anketa

Na lokalnim izborima glasam za: