Karići planiraju gradnju socijalnih stanova u Novom Sadu

13:07:00 30.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Kompanija "BK grupa" najavila je da planira izgradnju socijalnih stanova u Novom Sadu čija će cena biti manja od 500 evra po kvadratnom metru, a koja će početi krajem 2017. ili početkom 2018. godine.

Karići planiraju gradnju socijalnih stanova u Novom SaduIlustracija

Predstavnik kompanije Bojan Karić predstavio je plan Privrednoj komori Srbije, po kom bi stanovi u nekoliko gradova Srbije bili ukupne površine oko tri miliona kvadratnih metara. On je naveo da će stanovi biti građeni u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, ali i drugim gradovima Srbije, po ceni koja bi bila "daleko ispod tržišne", a na tim poslovima bi, prema njegovim najavama, bila angažovana domaća građevinska industrija.

Za sada se socijalni stanovi u Novom Sadu grade na nekoliko lokacija. U Kisačkoj ulici izgradnja stambeno-poslovne zgrade završena je sredinom jula, dok je za zgradu u Ulici Momčila Tapavica na Novom naselju izrađen projekat, ali se čeka početak radova.

Izvor: N1

Ilustracija: rjp / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?