Karlovački osnovci na ekskurziji u domu Svetlane Ražnatović

17:06:00 03.06.2016, Komentara: 1

Novi Sad - Učenici trećeg razreda osnovne škole "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, tokom jednodnevne ekskurzije u Beograd, posetili su dom folk pevačice Svetlane Ražnatović, koja se s njima družila i na poklon im dala potpisan CD.

Karlovački osnovci na ekskurziji u domu Svetlane Ražnatović

To je za portal 021.rs kazao otac jedne učenice, koja mu je nakon povratka sa ekskurzije ispričala gde su sve bili. Prema planu puta, trebalo je da deca posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde. Ali, tri učiteljice koje su vodile decu na ekskurziju dosetile su se da bi zanimljivo da probaju da posete i Cecinu kuću, koja se nalazi pored Marakane.

Direktoro škole "23. oktobar", Goran Maravić, nije želeo da komentariš ovaj slučaj, već je nakon što je čuo razlog poziva novinara portala 021, samo spustio slušalicu.

Opširnije na 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Vesna Vesna

, *.dynamic.sbb.rs

Sram da bude uciteljice...a i Vas sto uopste to i pominjete !!! Kad ste napisali nesto lepo o nekoj operskoj pevacici...kao da ih nemamo.EJ SRBIJO KO TI DECU UCI !!! Trujete nam devojcice kojekakvim...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?