Karneval i doček Nove godine za decu u Ledenoj šumi

19:12:00 28.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Tradicionalni gradski doček Dečje Nove godine i ove godine biće organizovan 31. decembra u dnevnom terminu u Ledenoj šumi.

Karneval i doček Nove godine za decu u Ledenoj šumi


Na radost najmlađih Novosađana i njihovih porodica biće upriličen gradski karneval, muzičko scenski program za najmlađe i puštanje hiljadu balona dečijih želja iz Dunavskog parka.

Program počinje u 10.30 časova kod Zmaj Jovinog spomenika, gde je predviđen skup dece i učesnika novogodišnjeg gradskog karnevala koje će dočekati „Haos animatori“ i miljenici novosadskih mališana, ulične žive statue Snežna kraljica i Lizalica.

Organizatori pozivaju svu decu da se shodno željama i mogućnostima maskiraju, a za one koji nisu u mogućnosti da tog dana ponesu kostime, biće obezebeđene novogodišnje kapice i praznični rekvizitikoje će animatori podeliti deci.

U 11 časova novogodišnja povorka predvođena animatorima će krenuti Dunavskom ulicom ka Dunavskom parku gde će ih na scenskoj bini u 11.15 časova dočekati pozorišna trupa „Teatrilo“ sa novogodišnjom predstavom „Novogodišnji zagrljaj“.

Potom će nastupiti Deda Mraz sa gitarom koji će na pravi način zagrejati atmosferu kako bi zajednički tačno u podne ispratili 2022. godinu i tradicionalno iz Dunavskog parka pustili hiljadu balona najlepših dečijih želja za 2023. godinu.

Petnaest minuta kasnije nastupiće benda „Đarma i metkovi“ koji sviraju najveseliju rock and roll muziku.

Za one koji budu želeli da se i tog dana klizaju treba da znaju da će radno vreme klizališta biti od devet do 20.30 časova dok će 1. januara klizalište biti otvoreno od 10.30 do 22.30 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?