Kasni otvaranje "Dino parka"

19:09:00 10.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Dugo najavljivani "Dino park" biće otvoren mesec dana kasnije od predviđenog termina. Kako piše Radio021, Otvaranje će umesto 15. septembra biti polovinom oktobra. Odlaganje je usporila namera da se postojeća trafostanica zameni jačom, pišu današnje Večernje novosti.

Kasni otvaranje "Dino parka"

foto: Blic, Nenad Mihajlović

- Očekujemo da dobijemo dozvolu "Elektrovojvodine" za zamenu trafostanice, pa da njihovi radnici izađu na teren i postave novu - navodi Nožinić za Novosti. - Kada se taj posao okonča, krenućemo sa izradom postolja za replike dinosaurusa, izgradnju toaleta, blagajnom i ugostiteljskim objektom, a potom i sa ozelenjavanjem celog prostora, a zatim i sa uređenjem travnjaka. U planu nam je da posadimo 40 stabala i veliki broj sadnica cveća i ukrasnog šiblja.
U izjavi za Novosti on tvrdi da će Novi Sad biti na dobitku.
- Novac od prodatih ulaznica, koje bi trebalo da koštaju 200 dinara, ukoliko predlog prihvati Gradsko veće, deliće se između investitora i našeg preduzeća 50:50. Ako se uzme u obzir da je takav isti park, koji je bio postavljen u Beogradu, za tri meseca "zaradio" više od 50.000 evra, jasno je da će i ovaj naš, mnogo savremeniji, uspešno poslovati - kaže on.

Izvor: Radio021, Večernje novosti

Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?