KCV od sutra čuva policija

17:04:00 12.04.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Klinički centar Vojvodine od sutra, 13. aprila, prestaje da ima fizičko-tehničko obezbeđenje, već će radnike i pacijente čuvati policija.

KCV od sutra čuva policijafoto: Pixabay.com

U ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da više nemaju novca da plaćaju obezbeđenje firme "Securitas d.o.o." niti da ga pravdaju, s obzirom na promenu Pravilnika o ugovaranju zdravstvene zaštite iz oblasti zdravstvenog osiguranja, Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje.

Zato je direktor KCV razgovarao sa Policijskom upravom Novog Sada i sa načelnikom Komunalne policije.

"Policijska uprava Novog Sada izašla je u susret Kliničkom centru Vojvodine u smislu prisustva stalne patrole, kao i pojačanog prisustva policije u cilju zaštite korisnika zdravstvenih usluga i zaposlenih", navodi se u saopštenju KCV.

U tom saopštenju još piše da je načelnik Komunalne policije takođe spreman da pomogne prisustvom Komunalne policije u određenim periodima tokom dana, kako bi Klinički centar Vojvodine nivo bezbednosti podigao na najveći mogući nivo koliko uslovi dozvoljavaju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?