"Kids Fest" donosi 20 filmova za decu

09:10:00 13.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ovogodišnji, 12. po redu dečji filmski festival "Kids Fest", biće održan od 24. do 30. oktobra u Areni Cineplex i bioskopu Cenestar, a doneće bogatiji filmski program, odnosno 20 filmova raspoređenih u dva dela.

Prvi put ove godine "Kids Fest" uvodi novi, Teen program, namenjen deci uzrasta od 12 do 18 godina.

"Kids Fest" donosi 20 filmova za decu

"Među filmovima koji će se naći u Teen selekciji, istakli bismo film Odiseja, čuvenog francuskog reditelja i scenariste Žeroma Sala, aktuelni film vizionarskog reditelja Tima Bartona - Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu (3D), kao i francuski film Avril i neverovatni svet, koji će biti titlovan, tako da ćemo imati priliku da čujemo Marion Kotijar koja pozajmljuje glas glavnoj junakinji", kaže Jelena Galetin Žakić, portparolka bioskopa Arena Cineplex.

U okviru Kids programa biće prikazano čak 15 filmova i to iz Norveške, Holandije, Belgije, Francuske, Češke, koji govore o prijateljstvu, odrastanju, porodici.

"Među filmovima biće prikazani nastavak najgledanijeg filma desetog Kids Festa - Bela i Sebastijan, priča o nekada najboljim komšijama film Pat i Mat, zatim jedan od najgledanijih filmova svih vremena – Ledeno doba: veliki udar, kao i najnoviji film studija Dreamworks Animation – Trolovi, koji će otvoriti ovogodišnji festival", ističe Galetin Žakić.

Cena pojedinačnih karata za 2D projekcije je 230, a organizovanih 200 dinara. Individualna karta za 3D projekciju košta 330, a grupna 300 dinara. Za projekcije filma Trolovi ne važe cene Kids Festa, već cene sa redovnog bioskopskog repertoara.

Raspored projekcija filmova možete naći na ovom linku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?