Klizalište "Ledena šuma" za mesec dana u Dunavskom parku

17:11:00 15.11.2016, Komentara: 4

Novi Sad - Svečano otvaranje klizališta "Ledena šuma", koje će se nalaziti u Dunavskom parku, najavljeno je za 15. decembar.

Klizalište "Ledena šuma" za mesec dana u Dunavskom parku

Centralno klizalište nalaziće se u natrkivenom prostoru, a staza za klizanje površine 1200 kvadratnih metara biće oko jezera u Dunavskom parku. U planu je da bude izgrađena natkrivena bina za kulturno-zabavni program, a da svakog vikenda budu organizovane svirke i DJ nastupi. Prema najavama, za najmlađe će radnim danima od 10 sati do podne biti dostupna besplatna škola klizanja.

Klizalište "Ledena šuma" za mesec dana u Dunavskom parku

Planirano je da Novosađanima bude dostupan i restoran u sklopu klizališta, kao i kućice u Dunavskom parku sa ponudom hrane i pića. Sve vreme, tu će biti i "Zimski bazar" u kućicama sa ponudom ručnih radova, slatkih delikatesa i poklona za sve generacije.


Klizalište će biti otvoreno svakog dana u nedelji, a klizanje će biti organizovano u smenama i to od 10 do 11.30 (samo za decu do 12 godina), pa od 12 do 13.30, od 14 do 15.30, od 16 do 17.30,od 18 do 19.30 i od 20 do 21.30 sati.

Klizalište "Ledena šuma" za mesec dana u Dunavskom parku

U dečjoj smeni od 10 do 11.30 sati klizalište će biti besplatno. Radnim danima u ostalim smenama i deca i odrasli ulaznicu će plaćati 150, dok je najam klizaljki 100 dinara. Subotom i nedeljom ulaz na klizalište će za sve biti 200 dinara, a najam klizaljki koštaće 100 dinara.

Klizalište "Ledena šuma" za mesec dana u Dunavskom parku


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

4 komentar(a)

Isa i Bisa

, *.dynamic.sbb.rs

Odlična ideja.
Sve je na mestu ako bi moglo da prođe bez Di-Džej-eva i Di-Džejeva i ostale estrade, vašara, šunda i kiča.
Zar je nužno da rokaju po stanarima Dunavskog parka (flori i fauni)?
Glasamo za klizalište bez skrna !


Marija

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Pa konačno da se neko setio da je klizanje pravo tek na otvorenom prostoru, Ukinuli su klizalište kod Hotel Parka koje je bilo divno, kako za odrasle tako i za decu. Mislim da je jedno klizalište na otvorenom malo za toliki grad. Zašto se ne bi ponovo aktivirao i nekada omiljeno kod sajmišta. Nekada su mladići i devojke uveče izlazili na klizanje, slušali dobru muziku , i uživali. To je bilo veličansveno. A bili su organizovani i maskenbali na ledu kada su sva deca i odrasli uživali. Što su se takve lepe stvari zaboravile . Imali smo i Sneško grad kod katoličke porte na radost svih koji su tada živeli,Ogromne prave jelke koje su simbol Nove godine. Sada misle da kad nam okače sijalice preko Zmaj Jovine,i kabajagi naprave jelku od sijalica da su sve uradili. Da li su se nekad zapitali kome se to dopada i da li se uopšte nekom dopada da nam sve bude veštačko , da u gradu više nemamo nijednu zelenu oazu jer je sve sam beton , čak i ono malo zelenila oko katedrale zamenili su kafićima
No i ova ideja je lepa , ipak postoji nada da neko malo pokrene nešto lepo za ovaj naš grad, ali moglo bi mnogo više, jer grad je ogroman, a zabave po naseljima ne postoje, pa čak ni najobičniji bioskop koji je nekad postojao u svakom kraju grada kao i sale za mlade gde su mogli da se skupljaju i druže, prave svoje igranke i slično.Zašto se neko ne postara da se vrati nešto od toga, jer bi nam onda mladi bili mnogo drugačiji i ne bi toliko vremena provodili po kojekavim kafićima, kockarnicama, lunjali besciljno po ulicama i trošili gomile para da bi sebi našli kavu takvu zabavu.



Jedna Jaca

Ne vidim razlog kvarenja prirode i Dunavskog parka kao Spomenika prirode.Zar nije mogla da se nadje druga lokacija?


Gordana Stjuart

, *.dynamic.a1.rs

Bas ekstra ideja nadam se da ce zaziveti.Samo mi se ne svidja sto se od svega pravi nacin da se zaradi pa su uveli i te tezge da bi se prodali suveniri ili sta vec.....Sta ako neko samo hoce prosto da se klize a ne da kupuje gluposti.A deca vide i hoce sve a nema se i za to para....


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?