Klupe uz dečje igralište premazuju mašinskim uljem

13:10:00 02.10.2016, Komentara: 3

Novi Sad - Klupe uz dečje igralište, koje je izmešteno sa Bulevara cara Lazara zbog gradnje Muzičke i Baletske škole, svako veče neko premazuje mašinskim uljem.

Klupe uz dečje igralište premazuju mašinskim uljem

Igralište se sada nalazi u bloku omeđenom Šekspirovom ulicom, Bulevarom cara Lazara, Ulicom Narodnog fronta i Balzakovom, ali klupe kojima je oivičeno očigledno nekome smetaju.

Klupe uz dečje igralište premazuju mašinskim uljem

"Nekom od stanara u bloku zametalo je valjda prisustvo roditelja koji sede na tim istim klupama dok im se deca igraju te ih svako veče, pretpostavljam, dobrano podmazuje mašinskim uljem. I to je Novi Sad. Inače, igralište se nalazi u bloku, a u lokalu je poznato kao igraliste iza STR 'Zira'", napisao je Novosađanin Mihailo, koji nam je poslao fotografije.

On je dodao da ne može opisati koliko je razočaran ovim, kako kaže, neljudskim gestom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Mali

Ne smetaju nikom roditelji danju vec pijani i drogirani klinci koji urlaju nocu. Ovo je jedini nacin jer ni komunalci ni policija ne zele da zalaze u mrak i cuvaju nocni mir. Lakse im je da obilaze samo kafice po centru...


Novosadjanka

Strasno, kome smetaju deca? onima koji ne mogu da spavaju, Treba da se lece.


Marina Lepić

, *.dynamic.sbb.rs

Živim na Telepu. I mi smo imali sličan problem ne sa malom decom i roditeljima već sa noćnim orgijanjem mladih koji je trajao do 3, 4 sata ujutru. Izmeštanjem klupe sve je prestalo. Ne razumem te roditelje koji dopuštaju deci od 13,14, 15 godina izlaske do sitnih jutarnjih sati.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?