"Knjiga za ozdravljenje" danas na Trgu slobode

10:05:00 30.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna akcija "Knjiga za ozdravljenje" održava se danas na Trgu slobode. Ideja je da građani doniraju knjige, koje će kasnije čitati pacijenti Instituta za onkologiju u Sremskoj Kamenici.

"Knjiga za ozdravljenje" danas na Trgu slobode

Novosađani knjige na Trg slobode mogu donositi do oko 20 sati, a organizatori savetuju da da to budu knjige optimističnog sadržaja, bez teške i deprimiajuće tematike.

Ovo je samo nastavak akcije koju su pokrenuli upravo zaposleni na Institutu za onkologiju Vojvodine. Želeći da svojim pacijentima olakšaju bolničke dane, osoblje ovog Instituta prikupilo je određeni broj knjiga i napravilo biblioteku u hodniku internog odeljenja gde leže pacijenti koji primaju hemoterapiju.

"Želja nam je da za pacijente Instituta za onkologiju Vojvodine Sremska Kamenica, učinimo nešto lepo i humano, kako bismo njihove dane boravka u bolnici napravili lepšim i lakšim, i kako bismo doprineli njihovom boljem i bržem oporavku. Time bismo boravak blagotvornim učinili i onima koji se leče, ali i onima koji leče", navodi se u pozivu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?