Kod dvojice Novosađana pronađeno oružje i droga

20:11:00 06.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneće krivičnu prijavu protiv Novosađanina (25) zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kod dvojice Novosađana pronađeno oružje i droga


Pretresom stana koji koristi osumnjičeni, policija je pronašla nelegalno oružje, pištolj i revolver, kao i 36 komada municije različitog kalibra.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Novosadska policija je, u drugoj akciji, uhapsila B. B. (36), zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom kuće, u kojoj neprijavljeno boravi osumnjičeni, policija je pronašla oko kilogram praha za koji sumnja da je heroin, 107 grama marihuane i novac za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 995.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?