Kod Novosađanina pronađena veća količina droge

12:02:00 03.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Više od 36.000 kapsula leka „tramadol“, marihuanu, oko 7.500 evra, 25 dolara i 1.550 dinara za koje se sumnja da su stečeni prodajom droge, pronašla je policija u Novom Sadu, i uhapsila Novosađanina Đ. Š. (33), zbog sumnje da je drogu proizvodio i prodavao.

Kod Novosađanina pronađena veća količina droge

On je uhapšen nakon što je prodao paketić marihuane tridesetrogodišnjaku iz Vršca i kod njega je pronađen novac, a torba sa "tramadolom" je otkrivena u "audiju" koji je koristio.

Kod Novosađanina pronađena veća količina droge

Policija je 20 kapsula „tramadola“ pronašla i kod P. S. (36) iz Novog Sada. On je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Đ. S. i P. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni nadležnom tužilaštvu u zakonom predviđenom roku. Protiv tridesetrogodišnjaka će biti podneta krivična prijava za nedozvoljeno držanje opojnih droga u redovnom postupku.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?