Koje službe dežuraju preko praznika

19:11:00 09.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, u ponedeljak, 12. novembra određene ustanove i institucije će raditi po drugačijem, prazničnom, rasporedu.

Koje službe dežuraju preko praznika


Dom zdravlja „Novi Sad“


Služba opšte medicine i služba za zdravstvenu zaštitu dece dežuraju u objektu „Jovan Jovanović Zmaj“, Zmaj Ognjena Vuka 19, od 7 do 20 časova.

Ambulante u Futogu, Kaću, Kovilju i Petrovaradinu dežuraće od 7 do 10 sati.


Za vreme praznika naće raditi službe za specijalističku i konsultativnu delatnost, za zdravstvenu zaštitu žena, stomatolozi i Služba laboratorijske dijagnostike.


Služba kućnog lečenja će raditi timski u dve smene: od 7 do 13.30 i od 13.30 do 20 časova. Terenski radnici ove službe dežuraće od 7 do 19 sati. Pacijenti mogu pozvati dežurni mobilni telefon 064/80-88-121.


Služba patronaže će redovno obilaziti babinjare i novorođenčad na teritoriji opština Novi Sad i Sremski Karlovci od 7 do 13.30 sati.


JGSP


U nedelju i ponedeljak, 11. i 12. novembra, važiće redovi vožnje za nedelju.


Parking servis


Parkiranje u gradu se neće naplaćivati u ponedeljak.


Pošta


Radiće pošta na Temerinskom putu 50 (8-20.30 časova), dok će od 7 do 20 sati raditi pošte u Ulici Teodora Mandića 23, na Futoškom putu 93/c, u Ulici Bajčija Žilinskog 4, Balzakovoj 59, u Ulici dr Svetislava Kasapinovića 10-14 i Branka Ćopića bb.


Spens


U nedelju i ponedeljak Ledena dvorana će biti na raspolaganju prema redovnom rasporedu koji važi svim danima.


JKP „Čistoća“


Službe za sakupljanje i transport otpada rade redovno, pa neće biti kašnjenja, niti zastoja, otpad će se u Novom Sadu odnositi jednakom dinamikom kao i u svakodnevnom režimu rada. Služba javne higijene radiće po programu za vikende i praznike.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?