Komemoracija Siniši Mihajloviću sutra u Srpskom narodnom pozorištu

19:12:00 18.12.2022, Komentara: 0
Novi Sad – Komemoracija u čast čuvenog člana druge šampionske generacije FK Vojvodina Siniše Mihajlovića biće održana sutra od 13 časova na Maloj sceni Srpskog narodnog pozorišta.

Komemoracija Siniši Mihajloviću sutra u Srpskom narodnom pozorištu

Foto: fkvojvodina.rs



- Siniša Mihajlović je u Vojvodinu stigao u leto 1988. godine, u belo-crvenom dresu odigrao je 90 zvaničnih mečeva i postigao 19 pogodaka, a bio je i član čuvene generacije koja je 1989. osvojila drugu titulu u istoriji „stare dame“ - navodi se na sajtu FK Vojvodina koja zajedno sa Gradom Novim Sadom organizuje komemoraciju.

- Koliko su mu Vojvodina i Novi Sad bili u srcu, najbolje pokazuje i Mihina odluka da svoj oproštajni meč odigra baš na „Karađorđu“. U spektakularnom susretu 28. maja 2007. godine pred ispunjenim tribinama, na teren su istrčali legendarni Mihini saigrači iz Intera – Figo, Zlatan Ibrahimović, Valter Samjuel, Marko Materaci, Dejan Stanković, Santijago Solari, Patrik Vijeira, Manćini, Ivan Kordoba, Maksvel, kao i brojni Sinišini prijatelji i saigrači iz ostalih klubova – Hristo Stoičkov, Predrag Mijatović, Dragan Stojković Piksi, Fernando Kouto, Anđelo Peruci, Vinćenco Montela, braća Filipo i Simone Inzagi - podsećaju u FK Vojvodina.

Siniša Mihajlović je, podsećanja radi, preminuo u petak 16. decembra, u 53 godini, nakon duge i velike borbe sa opakom bolešću, akutnom leukemijom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
26°
Vlažnost: 42%
Pritisak: 1002.8 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?