Kompanija Delez se izvinila operskoj pevačici iz Novog Sada

17:12:00 30.12.2018, Komentara: 2

Novi Sad - Kompanija Delez Srbija se izvinjava i žali zbog situacije koja se dogodila operskoj pevačici Nataši Tasić Knežević i poručuje da veruje da će to ostati usamljeni primer neodgovarajuće reakcije pojedinca, kao i da se slične situacije neće dogoditi u budućnosti, navodi ova kompanija.

Kompanija Delez se izvinila operskoj pevačici iz Novog Sada


Natašu Tasić Knežević, jedinu opersku pevačicu Romkinju, juče su radnici u Maksi supermarketu, u blizini autobuske stanice u Novom Sadu, javno pretresali misleći da je nešto ukrala. Tasić Knežević je u kratkom video snimku objasnila da je u Maksi ušla da kupi indijski orah i da je, budući da ga nije bilo, krenula da izađe iz prodavnice kada je zapištao senzor. U tom trenutku je iz prodavnice izlazilo još dvoje ljudi, ali je osoblje zaustavilo samo nju, jedinu Romkinju.

- Sa radnicima je započet proces interne kontrole postupanja prilikom oglašavanja senzora i ophođenja prema kupcima. Delez Srbija neguje vrednosti koje podstiču inkluziju i različitost i s tim u vezi još jednom želimo da izrazimo žaljenje zbog nastale situacije, odmah smo stupili ukontakt sa gospođom Tasić Knežević i još jednom joj lično uputili izvinjenje zbog nelagode koju je doživela - naveli su iz kompanije.


Izvor: N1, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Samopitam

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Da li bi izvili da nije operska pevačica?


Ana

, *.mbb.yettel.rs

Bravo za komentar iznad!


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?