Komunalna milicija obnavlja radne uniforme

19:11:00 20.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Komunalni milicioneri uskoro bi trebalo da dobiju nove uniforme, za šta će biti utrošeno gotovo 14 miliona dinara (13.946.673 sa PDV-om).

Komunalna milicija obnavlja radne uniforme


Taj tender je raspisala Služba za zajedničke poslove Grada Novog Sada, a ugovor je poveren preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „Manevar” i preduzeću za proizvodnju i distribuciju zaštitne radne i modne obuće „KS Safety shoes”, sa rokom za isporuku od mesec dana.

Kako piše Dnevnik, komunalni milicioneri će dobiti 36 letnjih i zimskih kačketa crne boje, te isto toliko zimskih kapa i potkapa, 291 komad letnjih i 194 zimskih pantalona, a za visoke temperature i 194 komada letnjih kratkih pantalona tamnozelene boje. Komunalni milicioneri će biti opremljeni i sa 18 opasača sa podopasačem crne boje, a dobiće 485 majica dugih rukava tamnozelene boje, 970 sa kratkim rukavima, te po 485 sivih polo majica za oba godišnja doba.

Osim toga, milicioneri će dobiti 18 vodonepropusnih jakni sa postavom, kapuljačom i zaštitom od vetra na pojasu, tamnozelene boje, kao i džempere crne boje i kišne mantile, odnosno kabanice sa kapuljačom i svetloodbojne prsluke.

Javnom nabavkom su obuhvaćene i čarape – 1.455 pari letnjih uniseks i 970 pari zimskih čarapa, 485 pari uniseks nazuvaka, kao i 18 pari muških i ženskih rukavica crne boje, prilagođenih radu sredstvima prinude.

Na radnoj uniformi biće izvezen grb Novog Sada, uz tekst „Grad Novi Sad – Komunalna milicija”, a ispod će biti broj značke, kao i oznake za kapu i identifikacione pločice.

Što se tiče obuće, milicioneri će dobiti 18 pari crnih čizama na pertlanje, od hidrofobirane goveđe kože sa gumenim đonom, a isto toliko pari sportskih patika crne boje, na vezivanje, namenjenih trčanju. Ugovorena je i nabavka 97 pari plitkih radnih cipela crne boje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 3 m/s, NNW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?