Komunalna policija dobila tri vozila od Grada za osmi rođendan

10:11:00 30.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Komunalna policija dobila je, povodom osam godina rada, dva putnička i jedno terensko vozilo od Grada Novog Sada.

Načelnik Gradske uprave za inspekcijske poslove Miroslav Laketić rekao je da trenutno Komunalnu policiju Grada Novog Sada čine tri šefa odeljenja i 47 komunalnih policajaca.

Komunalna policija dobila tri vozila od Grada za osmi rođendan

- Tokom ove godine prirodnim odlivom službu je napustilo sedam komunalnih policajaca, ali je na njihovo mesto došlo pet novih, koji su u ranijem periodu uspešno završili kurs i prošli obuku osposobljavanja predviđene Zakonom o komunalnoj policiji. Od početka godine službi Komunalne policije sugrađani su se obratili više od 13 hiljada puta i za taj vremenski period izdali smo preko 2300 prekršajnih naloga na osnovu raznih odluka koje primenjujemo. Takođe smo pružili više od 50 asistencija inspektorima Uprave za inspekcijske poslove tokom sprovođenja određenih mera, a bili smo angažovani i prilikom održavanja svih značajnijih manifestacija za Grad Novi Sad – naglasio je Miroslav Laketić.

Komunalna policija dobila tri vozila od Grada za osmi rođendan

Komunalna policijaje u Novom Sadu osnovana u novembru 2010. godine i njenim se radom obezbeđuje izvršavanje poslova iz nadležnosti Grada Novog Sada, a u oblastima komunalnih delatnosti, zaštite životne sredine, ljudi i dobara, zaštite i održavanja reda u korišćenju zemljišta, prostora, lokalnih puteva, ulica i drugih javnih objekata.

Ove godine, za najbolje komunalne policajce izabrani su Milorad Pavlović i Bogdan Jugović, a član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković uručio im je prigodne poklone.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 1 m/s, N
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?