Komunalnoj policiji 65.000 prijava

09:11:00 11.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Komunalna policija Novog Sada za pet godina rada primila je oko 65.000 različitih prijava.

Komunalnoj policiji 65.000 prijava

Načelnik Komunalne policije Milan Laketić kaže da je Komunalna policija reagovala na skoro 50.000 prijava i izrekla oko 20.000 mandatnih kazni, zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka i prekršajnih naloga.

- Naravno, nije represija glavna uloga Komunalne policije, pre svega je prevencija ta koja treba da da rezultat. Trenutno imamo 54 komunalna policajca koji su podeljeni u dva odseka i pokrivaju ceo grad i sva prigradska mesta - rekao je Laketić.

U Komunlanoj policiji takođe kažu da ih, pored opravdanih prijava, građani i neopravdano zovu za svaku sitnicu. Postoje sugrađani koji su se žalili zbog malo glasnijeg razgovora, razmeštanja kreveta za spavanje, hodanja u stanu, plača beba ili hodanja dece u šetalicama.

Priznanje najboljima komunalnim policajcima

Dragana Magovčević i Jovan Brborić proglašeni su za najbolje komunalne policajce ove godine. Kako kažu, ovo priznanje će samo da ih stimuliše kako bi nastavili i dalje da rade predano kao i do sada.

Izvor: Blic



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?