Koncert u okviru projekta „Učim+Znam=Vredim“ u Sinagogi

13:11:00 17.11.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Koncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine predstavljeni na bilbordima u okviru projekta „Učim+Znam=Vredim“, koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, biće održan u utorak, 19. novembra u 19 sati u Sinagogi.

Koncert u okviru projekta „Učim+Znam=Vredim“ u Sinagogi


Publika će imati prilike da čuje horove osnovnih škola „Đura Daničić“ i „Jovan Popović“, hor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, ženski hor i orkestar Muzičke škole „Isidor Bajić“, kao i soliste Osnovne muzičke škole „Josip Slavenski“.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada na muzičkim takmičenjima u godini za nama.

Svi učenici koji će učestovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji „Učim+ Znam=Vredim“ čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka.

Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada i Omladinskom prestonicom Evrope 2019 - OPENS.

Ulaz na koncert je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1000.5 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?