Koncertom Big benda RTS -a večeras počinje 22. Novosadski džez festival

19:11:00 12.11.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Koncertom Big benda RTS - a, večeras od 20 časova, biće otvoren glavni program 22. Novosadskog džez festivala. Sastav "Ming" nastupiće od 21, a "Tril siking polimers" od 22 časa.

Koncertom Big benda RTS -a večeras počinje 22. Novosadski džez festival


Sve koncerte sa prvog onlajn izdanja festivala, ljubitelji džez muzike širom sveta imaće priliku da prate putem YouTube kanala Kulturnog centra Novog Sada i Facebook stranice Novosadskog džez festivala.

Drugog festivalskog dana u istim terminima predstaviće se "Drama kvartet", zatim "Kurina trio" i kvartet vibrafoniste Miloša Branisavljevića, dok će poslednjeg dana manifestacije nastupiti Ivan Švager i "Ambir bend", potom "Viktor Tumbas" i beogradski sastav "Šime".

U želji da se kulturna dešavanja decentralizuju, Kulturni centar Novog Sada u saradnji sa Fondacijom „Novi Sad 2021“, organizovao je i muzičke radionice u klubu “Tribina mladih”, kao i u kulturnim stanicama “Svilara” i “Miln”, za ograničen broj posetilaca.

Nemuzički sadržaj predstaviće izložba džez fotografija „Svetlopisi jednog muzičara: džez priče“ fotografa Miroslava Majstorovića koja je postavljena u klubu “Tribina mladih” u Kulturnom centru Novog Sada.

Prvo online izdanje Novosadskog džez festivala možete pratiti na YouTube kanalu: https://www.youtube.com/channel/UCfMLUkYu_mc5_y1WK... i Facebook stranici https://www.facebook.com/NoviSadJazzFestival/ .


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 999.0 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?