Konferenciji "Woman in IT"

17:11:00 22.11.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Konferenciji "Woman in IT" biće održana od 24. do 26. novembra.

Konferenciji "Woman in IT"

Prvi deo konferencije biće održan 24. novembra od 18 časova u novootvorenom Startit centru u Novom Sadu i biće posvećen motivacionim i inspirativnim predavanjima o pozitivnim primerima žena koje su karijeru ostvarile u IT sektoru i o mogućnostima koje ovaj sektor pruža za profesionalni razvoj i smanjenje nezaposlenosti mladih žena u Srbiji.

Drugi deo konferencije održaće se 25. novembra na više lokacija i biće posvećen razvoju znanja i veština prijavljenih učesnica u IT oblasti kroz konkretne radionice.

Konferencija je namenjena studentkinjama, mladim ženama i ženama koje teže da promene karijeru ili nađu posao, a zainteresovane su za IT sektor.

Učesnice će imati priliku da unaprede svoja znanja i veštine u ovoj oblasti, povećaju nivo informisanosti o prilikama koje se pružaju za zapošljavanje i samozapošljavanje u IT sektoru, povećaju nivo motivacije da razvijaju svoju karijeru u IT sektoru, kao i da se međusobno povežu.

Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu na mejl adresu biznisnova.org@gmail.com.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 36%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?