Konkurs Udruženja "Čepom do osmeha" za dodelu pomagala deci i mladima

10:04:00 07.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje "Čepom do osmeha" raspisalo je konkurs za izbor korisnika sa invaliditetom za dodelu neophodnog pomagala.

Konkurs Udruženja "Čepom do osmeha" za dodelu pomagala deci i mladimafoto: cepomdoosmeha.org.rs

Uz zahtev za dodelu pomoći, podnosilac je dužan da dostavi medicinsku dokumentaciju sa utvrđenom dijagnozom, prosek primanja po članu domaćinstva, potvrdu od izabranog lekara, specijaliste da pomagalo za koje konkuriše utiče na poboljšanje zdravstvenog stanja, potvrdu ustanove da se osoba za koje se traži pomoć redovan đak ili student.

Pravo na dodelu pomagala mogu da ostvare porodice čiji članovi imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije sa decom sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom i mladima od 18 do navršenih 26 godina sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom, koji su na redovnom školovanju.

Detalji konkursa mogu se pronaći OVDE, a za sve nedoumice građani mogu pozovati 069-3113-100 ili da pisati na cepomdoosmeha@gmail.com.

Rok za podnošenje zahteva sa potrebnom dokumentacijom je 20. april u podne. Rezultati konkursa biće objavljeni najkasnije mesec dana od završetka konkursa na zvaničnom sajtu Udruženja "Čepom do osmeha".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 996.7 mb
Vetar: 5 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?