Konkurs za biznis ideje mladih Novosađana

19:10:00 28.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Centar za neformalno obrazovanje i celoživotno učenje raspisao je konkurs za biznis ideje namenjen mladima iz Novog Sada.

Pravo učešća imaju osobe do 35 godina starosti sa prebivalištem u Novom Sadu, ali će prednost imati oni koji imaju do 30 godina i koji su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

Konkurs za biznis ideje mladih Novosađana

Prijavni formular može se preuzeti na sajtu www.biznismladihsrbije.org. Rok za podnošenje biznis ideja je 12. novembar.

Oni čije biznis ideje budu izabrane za učešće u projektu, moći će da od 16. do 24. novembra, učestvuju u programu učenja na daljinu na onlajn platformi "Biznis mladih Srbije", kao i na petodnevnom treningu "Na početku je važna podrška", koji je usmeren na razradu biznis ideja i podršku u razvoju biznis planova, a koji će biti održan u Novom Sadu od 25. do 29. novembra.

Svi koji uspešno završe ovaj trening naučiće kako se osniva i vodi preduzeće i pretočiće svoje biznis ideje u biznis planove. Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla bmsnovisad@yahoo.com.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 47%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?