Konkurs za dodelu pomagala deci i mladima sa invaliditetom

18:06:00 10.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje "Čepom do osmeha" otvorilo je konkurs za dodelu pomagala deci i mladima sa invaliditetom, koja imaju boravište na teritoriji Republike Srbije. Pravo učešća imaju porodice, odnosno deca sa invaliditetom do 18 godina starosti, kao i redovni studenti do 26 godina.

Konkurs za dodelu pomagala deci i mladima sa invaliditetom

Svi koji konkurišu, potrebno je da imaju urednu medicinsku dokumentaciju sa utvrđenom dijagnozom - za dokazivanje zdravstvenog stanja, invalidnosti, telesnog oštećenja, ometenosti u mentalnom razvoju.

Popunjen formular, sa svom pratećom dokumentacijom, potrebno je u zatvorenoj koverti dostaviti na adresu: Udruženje Čepom do osmeha, Dr Svetislava Kasapinovića 17/46, 21000 Novi Sad. Rok za podnošenje zahteva je 8. jul do podne.

Za dodatne informacije dostupan je broj telefona Pravne službe udruženja 060 153 0233, a potrebna dokumentacija i kriterijumi mogu se pronaći na sajtu udruženja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.6 mb
Vetar: 2 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?