Konkurs za "Prvi kadar: Sarajevo"

13:06:00 15.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Vojvođanski građanski centar raspisao je konkurs za polaznike koji će učestvovati u edukativnim radionicama programa "Prvi kadar: Sarajevo".

Program podrazumeva edukativne radionice u Novom Sadu, koje će biti održane pre odlaska na festival, i to od 15. jula i sedmodnevnu posetu Sarajevo film festivalu od 16. do 22. avgusta, koju Vojvođanski građanski centar organizuje u saradnji sa Inicijativom mladih za ljudska prava iz Bosne i Hercegovine.

Konkurs za "Prvi kadar: Sarajevo"Foto: Vojvođanski građanski centar (Jelena Dukarić)

Svi koji žele da učestvuju treba da su punoletni, ali ne stariji od 30 godina, da su zainteresovani za oblast ljudskih prava i sticanje novih znanja, da ih zanima građanski aktivizam, da su zainteresovani za dokumentarni video ili fotografiju i da žive na teritoriji AP Vojvodine.

Zainteresovani treba da na office@vccns.org pošalju nekoliko rečenica o sebi, ime, prezime, čime se bave, šta ih je motivisalo da se prijave na program, kao i neku fotografiju, video ili tekst na temu "Sloboda".

Konkurs će biti zatvoren 21. juna u ponoć, a oni koji budu ušli u uži izbor biće pozvani na usmeni intervju, nakon čega će biti objavljena lista od pet učesnika programa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?