Konkurs za samostalne i grupne izložbe u KCNS

14:08:00 24.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Kulturni centar Novog Sada raspisao je konkurse za samostalne i grupne izložbe za izlagačku 2016. godinu. Konkursi su otvoreni za oblast savremene likovne umetnosti, u galerijama Likovni salon i Mali likovni salon, kao i za oblasti fotografije, dizajna i primenjene umetnosti u galeriji Kluba "Tribine mladih".

Konkurs za samostalne i grupne izložbe u KCNS

Konkurs je otvoren do 20. septembra, a radove treba poslati na konkursi@kcns.org.rs.

Kandidati treba da dostave 10 kolor fotografija (300 dpi.) radova koji se predlažu za izložbu, sa naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka (u slučaju da izložba bude prihvaćena, te fotografije biće korišćene za štampani materijal), sažetu koncepciju izložbe, tehnički opis izložbe, profesionalnu biografiju, kontakt adresu, i-mejl i telefone, katalog sa prethodne izložbe u PDF formatu i napomenu za koji prostor konkurišu.

Predložena izložba treba da bude spremna za postavku već od januara 2016. godine, a skice izložbenih prostora mogu se pogledati ovde.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?