Konstantin dobio tricikl

17:12:00 21.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Udruženje „Čepom do osmeha“ uručilo je ortopedsko pomagalo – tricikl devetogodišnjem dečaku Konstantinu Jankoviću iz Novog Sada. Uz pomoć tricikla on će moći da napreduje u razvijanju motoričkih sposobnosti i olakšano se kreće.

Konstantin dobio tricikl

foto: Udruženje "Čepom do osmeha"


Konstantin pohađa OŠ „Đorđe Natošević“ i svakodnevno ide na terapije, kako bi poboljšao kvalitet života i što više se osamostalio.

Udruženje je uručilo i zahvalnicu Domu zdravlja „Novi Sad“, koji je u okviru akcije prikupio tri miliona čepova, što je dovoljno da se naprave tri najveća mozaika, poput onog koji se sklapao za obaranje Ginisovog rekorda.

Organizacija „Čepom do osmeha“ do sada je podelila 19 pomagala deci sa smetnjama u razvoju, a do sredine januara ona će biti obezbeđena i za preostale mališane koji su prošli konkurs za 2017 godinu. Akcija će biti nastavljena i naredne godine, a najavljuju i uređenje parka na Štrandu upravo za te mališane.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?