Korzo na Bulevaru Mihajla Pupina uz Stefana Milenkovića i Vojvođanski simfonijski orkestar

16:09:00 11.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – „Korzo“ se vraća na Bulevar Mihajla Pupina, danas, 11. septembra, najavljujući drugu nedelju Kaleidoskopa kulture.

Korzo na Bulevaru Mihajla Pupina uz Stefana Milenkovića i Vojvođanski simfonijski orkestar

foto: V. Veličković



Tačno u 20:22 sata svetski virtuoz Stefan Milenković i Vojvođanski simfonijski orkestar izvodiće dela Kamija Sen-Sansa, Morisa Ravela, Đerđa Ligetija i drugih velikana klasične muzike. Koncert će uveličati maestro Aleksandar Marković, dirigent sa bogatom evropskom karijerom, u ulozi šefa-dirigenta Vojvođanskog simfonijskog orkestra.

Ulaz na na koncert je slobodan, ali je broj mesta ograničen zbog primene epidemioloških mera, te se ljubitelji muzike mole da svoje mesto na koncertu zauzmu što ranije.

U toku nedelje izvođačke umetnosti Kaleidoskopa kulture Novosađane očekuje operski spektakl: Srpsko narodno pozorište otvara 161. sezonu izvođenjem opere "Aida" na otvorenom, među zidinama Petrovardinske tvrđave.

Kreativni distrikt će u nedelji izvođačke umetnosti, od 13. do 18. septembra, biti mesto okupljanja ljubitelja plesa, jer će biti održan Međunarodni festival savremenog plesa „Tanz Platz”, u organizaciji Studentskog kulturnog centra, u još jednom obnovljenom prostoru – Fabrici. Sve predstave počeće u 20 sati, a više o programu publika može saznati na sajtu Kaleidoskopa kulture.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?