„Korzo“ sutra zatvara deo Bulevara Mihajla Pupina, autobusi menjaju trase

19:09:00 04.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Deo Bulevara Mihajla Pupina biće zatvoren od sutra, 5. septembra zbog održavanja koncerta klasične muzike „Korzo“, a koji se održava u okviru Kaleidoskopa kulture. Sam koncert će biti u četvrtak od 20.23 časa.

„Korzo“ sutra zatvara deo Bulevara Mihajla Pupina, autobusi menjaju trase


Režim saobraćaja biće izmenjen u delu bulevara, od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, a to će početi da važi sutra, 5. septembra u 7 časova i trajaće sve do subote, 9. septembra u 18 časova.

Biće zabranjeni i parkiranje i saobraćaj na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske ulice prema ulici Ignjata Pavlasa.

Takođe, biće zabranjeni saobraćaj i parkiranje na blokovskoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana, koja se nalazi između studenskog doma „Živojin Ćulum“ i zgrade Kreativnog distrikta. Ova privremena izmena važiće od 7. septembra u 12 časova do 11. septembra.

Za vreme manifestacije na Bulevaru Mihajla Pupina, privremeno se menjaju trase autobuskih linija.

„Korzo“ sutra zatvara deo Bulevara Mihajla Pupina, autobusi menjaju trase


Linija 3

Smer sa Detelinare: Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase linije broj 3 korise privremeno stajalište Kej žrtava racije/Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu) i postojeća stajališta drugih linija, osim autobuskog stajališta Bulevar oslobođenja/Futoška ulica.

Linija 3a

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija 6

Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Autobusi sa Beogradskog keja nastavljaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trasa 3a i 6 koriste postojeća stajališta drugih linija i privremeno stajalište Kej žrtava racije/Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).

Linije 9 i 9A

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Autobusi na linijama 9 i 9a pored postojećih stajališta drugih linija koriste privremena stajališta na Bulevaru cara Lazara (ispred Tehnološkog fakulteta) i privremeno stajalište Kej žrtava racije/Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).

Linije 60, 61, 62, 63, 64 i 69

Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi saobraćaju pravo Ulicom Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trasa 60, 61, 62, 63, 64 i 69 koriste postojeća stajališta drugih linija i privremeno stajalište Kej žrtava racije/Maksima Gorkog (u smeru ka Varadinskom mostu).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1013.8 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?