„Korzo“ u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina

13:09:00 11.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Programska celina „Korzo“ biće održana u subotu, 14. septembra na Bulevaru Mihajla Pupina. Publici će se predstaviti Vojvođanski simfonijski orkestar, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, violinista Robert Lakatoš i pijanistkinja Rita Kinka.

„Korzo“ u subotu na Bulevaru Mihajla Pupina

foto: Grad Novi Sad

Program će početi u 20:21 čas.

„Korzo“ je jedan od događaja u okviru programa „Kaleidoskop kulture“ koji traje do 30. septembra. „Kaleidoskop kulture“ obuhvata oko 400 događaja, na 80 lokacija, sa preko 60 organizacija, a u narednom periodu u fokusu će biti i primenjena umetnost.

- Pred nama su fantastične izložbe finskog i švajcarskog dizajna, finski će biti prezentovan u Eđšegu 17. septembra, a Železnička stanica biće preoblikovana u prostor vrhunskog švajcarskog dizajna 22. septembra. Očekuje nas i zanimljiv događaj u oblasti književnosti 'Književno jutro na Najlonu' koji propagira nov način komunikacije pisaca sa publikom - rekao je direktor Fondacije „Novi Sad 2021-Evropska prestonica kulture“ Nemanja Milenković.

Zbog održavanja programa „Korzo“, Bulevar Mihajla Pupina će u subotu biti zatvoren od raskrsnice sa ulicama Žarka Zrenjanina i Modene, do raskrsnice sa ulicama Jovana Đorđevića i Pionirske. Zbog toga će i nekoliko autobuskih linija promeniti trase.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?