Košarkaški teren i tartan staza uklonjeni zbog gradnje crpne stanice

09:09:00 27.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Fotografija na kojoj se vidi uništavanje košarkaškog terena i tartan staze kod Žeželjevog mosta juče je izazvala burne komentare na našoj Fejsbuk stranici. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ navode da je moralo tako, jer se teren i staza nalaze iznad budućeg izlivnog kolektora. Kako ističu, po okončanju radova na kolektoru, igralište će biti vraćeno u prethodno stanje.

Košarkaški teren i tartan staza uklonjeni zbog gradnje crpne stanice


U „Vodovodu“ su za 021 rekli da će polovina košarkaškog terena biti uklonjena do daljeg zbog izgradnje crpne stanice. Naime, teren se nalazi iznad budućeg izlivnog betonskog kolektora od NGC1 u Dunav, pa se tartan podloga i koš moraju trenutno skloniti jer su radovi u širokom otkopu. Postojeća infrastruktura koja uključuje rasvetu, kamere i koš sklonjena je u sredu.

- O radovima na izgradnji crpne stanice NGC1 javnost je ranije upoznata, a ovi radovi su u sklopu izgradnje tog objekta. Za radove koji se izvode postoji sva neophodna tehnička dokumentacija, građevinska dozvola, potvrda o prijavi radova, kao i važeća rešenja o odobrenju za raskopavanje i o privremenoj izmeni režima saobraćaja - naglašavaju u „Vodovodu“ i dodaju da su radovi počeli jer se stekao uslov da nivo Dunava opadne ispod kote.

Izvor: novisad.com, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?