„Košarkom protiv nasilja nad ženama“ sa novosadskim košarkašicama

18:08:00 25.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Takmičenje u šutiranju trojki i slobodnih bacanja, namenjeno borbi protiv nasilja nad ženama, biće održano u subotu 29. avgusta, od 16 sati, na košarkaškom terenu na Štrandu.

Tada će Novosađani i Novosađanke moći da su takmiče u paru sa nekom od nosadskih košarkašica i na taj način doprinesu pokretanju Radionice za izradu igračaka namenjene ženama koje su preživale porodično ili partnersko nasilje.

Takođe, oni koji ne žele da se takmiče, mogu doprineti donacijom ili kupovinom nekih od proizvoda tokom takmičenja.

„Košarkom protiv nasilja nad ženama“ sa novosadskim košarkašicama

Svaki dinar prikupljen u akciji „Košarkom protiv nasilja nad ženama“ biće udvostručen novcem fondacije „Trag“ koja takođe podržava pokretanje Radionice za izradu igračaka.

Košarkašice koje učestvuju u takmičenju su: Slobodanka Tuvić Maksimović, Dejana Cvjetan, Jasmina Juras, veteranke Zorica Milojković, Milana Savić, Neda Vrebac i Magdolna Lajhtner i predstavnice Ženske košarkaške akademije, Nataša Vuković, Lara Radulović i Jelena Stamenković.

Prijavu za učešće potrebno je poslati na cazs.info@gmail.com ili se javiti na 063/8138988, a na dan takmičenja uplatiti 300 dinara na štandu Radionice za izradu igračaka, kao doprinos akciji.

Dobrodošli su svi, bez obzira na pol, godine i košarkaško znanje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.4 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?