Koviljčanki koja je izbola nožem nevenčanog supruga određen pritvor

10:07:00 28.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Osamnaestogodišnja M. S. iz Kovilja, koja je osumnjičena da je u subotu uveče pokušala da ubije nevenčanog supruga S. B. (36), saslušana je u novosadskom Višem tužilaštvu i sudija za prethodni postupak ovog suda odredio joj je pritvor do 30 dana, zbog uticaja na svedoke. Prema nezvaničnim informacijam, koje prenose mediji, devojka se branila ćutanjem.

Koviljčanki koja je izbola nožem nevenčanog supruga određen pritvor


Sumnja se da je osamnaestogodišnjakinja u subotu oko 22 časa posle svađe u kući u ulici Ilije Nešin broj 11, u Kovilju, ubola nožem u grudi S. B. koji je, sa teškim telesnim povredama, kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar KCV, odakle je, u stabilnom stanju, premešten u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na Kliniku za grudnu hirurgiju. Meštani Kovilja kažu da su njih dvoje kobne večeri bili na jednoj privatnoj rđjendanskoj zabavi gde su se posvadjali, zbog čega su ranije otišli sa te proslave.

- Verovatno se popilo, oboje su ljubomorni i došlo je do prepirke izmedju njih. Priča se da su kada su došli kod njega kući nastavili sa svađom i, verovatno je iz tog sukoba došlo do njegovog ranjavanja – priča jedan meštanin Kovilja za „Dnevnika“.

Prema rečima žitelja Kovilja, postoji više verzija nemilog događaja.

- Sada se svašta priča. Te da je ona njega ubola slučajno u koškanju, onda da su se otimali oko noža, pa je tako zadobio povrede, ali ima i verzija, koju je on rekao policiji. Navodno je sam, pijan pao na nož... Ko zna šta je tu bilo – kažu u Kovilju.

Jedan od prijatelja S. B. je ispričao da su se M. S. i S. B. zabavljali u tajnosti oko pola godine jer za tu vezu nisu bili njeni roditelji.

- Branili su im vezu jer je on duplo stariji. U stvari, njena majka je znala, a otac nije, sve dok ona nije napunila 18 godina pre dva meseca i odbegla za njega. Od tada ne divane sa njom, a ona je prešla da živi kod njega. Svugde su išli zajedno i predstavljali se kao muž i žena. Baš su se voleli, a i ovo što se desilo je zbog ljubomore. Znate, ona je jako mlada, pa zaljubljena... A i on mora da bude ljubomoran kada ima tako mladu i lepu ženu. Pomiriće se oni kada ovo prodje, kažem vam, ljubav je to. Pa, on je zvao da joj se nađe advokat koji će je zastupati i braniti – rekao je prijatelj S. B. za „Dnevnik“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?