Krađa koja je krenula nekim drugačijim tokom

19:01:00 08.01.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Novosađanka Svetlana Jakšić samo je jedna u nizu koja je opljačkana u gradskom autobusu. Ali, Svetlana je jedna od retkih kojoj su vraćena dokumenta. Kada je otvorila novčanik, pronašla je i iznenađenje, jer se Andrea Romanić, koja je pronašla Svetlanin novčanik, potrudila da joj nadomesti ukradeni novac. Svoju priču o krađi koja je dobila potpuno drugačiji kraj Svetlana je podelila u Fejsbuk grupi „Novosađanke“.

Krenimo iz početka...

Krađa koja je krenula nekim drugačijim tokom


Jednog dana, neposredno pre Nove godine, Svetlana Jakšić vozila se autobusom broj sedam. I to samo jednu stanicu, blizu Železničke stanice. Spretni lopov iskoristio je to što je Svetlana bila na štakama i tih nekoliko minuta bilo mu je dovoljno da izvadi novčanik i isprazni ga.

- Sutradan devojka u tom komšiluku nalazi novčanik bačen ispod kola i srećom uspemo da se nađemo oko preuzimanja istog sa svim dokumentima. Da bih ja sada uspela da pregledam na miru novčanik. Našla sam poruku sa poklon karticom DM-a... - napisala je Svetlana u svojoj objavi u popularnoj grupi na Fejsbuku.

- Nemam reči, u neverici sam da je još dobrih ljudi u ovom gradu. Draga Romanić Andrea, od sveg srca ti želim da imaš sreće i zdravlja. Sve najbolje u životu ti želim. Ovim putem ti se javno zahvaljujem za ovaj gest dobročinstva. Verujte u dobro jer ono i dalje postoji. Još jednom, draga Andrea, hvala ti na svemu - piše u Svetlaninoj objavi.

U pismu koje je bilo uz poklon karticu ubačeno u novčanik, a Svetlana ga objavila u „Novosađankama“, Andrea je navela da ne želi da njena opljačkana sugrađanka ulazi u Novu godinu sa gubicima.

foto: Privatna arhiva, Fejsbuk


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?