Kreativne radionice za decu

14:03:00 02.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana "NS blok" organizuje kreativno vikend druženje za decu, na kome će se, uz asistenciju umetnika, praviti osmomartovski pokloni. Druženje će biti u subotu, 4. marta od 11.30 do 13 sati u prostorijama udruženja, Trg Marije Trandafil br. 4.

Kreativne radionice za decu

Radionica je namenjena deci od 2 do 10 godina, ali i kod starije dece, pa i odraslih, već pri prvom dolasku budi kreativnost, kao i želju da zaposle svoje prste i istražuju. Prijave su svakog radnog dana od 12 do 20 sati, sekretaru Udruženja putem mail-a ili na brojeve telefona 021/661-5503 i 065/5801-366. Cena po detetu je 800 dinara i plaća se pri dolaska na radionicu.

Radionicu vodi Akademski vajar, master primenjenih umetnosti i dugogodišnji likovni pedagog, Zlatko Mijalković.

"Želimo da kod naše dece podstaknemo maštu i navedemo ih na razmišljanje, razvijemo koordinaciju pokreta i motoriku, pojačamo njihovu koncentraciju i na pravi način usmerimo njihovu pažnju i naučimo ih svakodnevnim veštinama, a 8. mart je pravo vreme da motivišemo decu da svoju kreativnost usmere na stvaralaštvo", kažu u "NS bloku".

Ilustracija: Alexandra Xubersnak / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
17°
Vlažnost: 55%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?