Kritična masa u petak startuje iz Limanskog parka

13:08:00 24.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Kritična masa, sa temom „Most koji nas (ne)spaja“, startuje u petak iz Limanskog parka.

Kritična masa u petak startuje iz Limanskog parka

Foto: NBI


Novosadska biciklistička inicijativa poziva sugrađane da im se pridruže u vožnji bicikala kroz gradske ulice.

- Uvešćemo vas u najavu našeg sledećeg druženja uz poimanje motiva mosta koji je jedan od često korišćenih motiva u delima našeg čuvenog nobelovca Ive Andrića. Kako je most simbol veze, nečega što nas spaja, na našoj Kritičnoj masi upravo nam je most simbol koji smo rešili da stavimo u fokus - navode u Novosadskoj biciklističkoj inicijativi i dodaju da će istrajati u nameri da se Most slobode prilagodi rastućem broju biciklista.

Vožnja počinje u 17 časova sa Subinog platoa u Limanskom parku i ide ka Bulevaru despota Stefana i Fruškogorskoj odakle se skreće na Bulevar cara Lazara, potom na Kej žrtava racije, pa kroz Maksima Gorkog na Braće Ribnikar, potom Futoškom ulicom do Bulevara Evrope i dalje na Bulevar cara Lazara i Bulevar oslobođenja, da bi završili vožnju ponovo na Subinom platou.

- Kao i uvek, najbitnije nam je da istaknemo bezbednost naše Kritične mase za koju će se pobrinuti naši redari i policijska pratnja. Svi uzrasti su nam dobrodošli. Ponesite vodu, bajseve i dobro raspoloženje da ovo leto ispratimo kako dolikuje! -ističu u NBI.

Detaljnije o ovome možete čitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?