Krivična prijava protiv Miroslava Parovića

09:09:00 09.09.2015, Komentara: 0

Protiv Miroslava Parovića podneta je krivična prijava Osnovnom javnom Tužilaštvu, a podneli su je pripadnici suprotne strane u rascepljenoj Trećoj Srbiji, javio je Radio021. Oni tvrde da je Parović počinio niz krivičnih dela tokom registracije političke stranke "Treća Srbija - Bogata Srbija".

Krivična prijava protiv Miroslava Parovića

foto: miroslavparovic.rs

Kako prenosi Radio021, u prijavi se navodi da je on u dogovoru sa Zaharijem Trnavčevićem preregistrovao Trnavčevićevu partiju Bogata Srbija i preimenovao je u "Treća Srbija - Bogata Srbija" i da se tokom tog postupka koristio falsifikatima i zloupotrebama, te je celokupno članstvo udruženja građana Treća Srbija upisao u članstvo novoformirane političke partije, pa su se u njoj našli i ljudi koji nikad nisu potpisali pristupnicu te stranke.
"Posebno je skandalozno da je Parović kopirao čitav sajt udruženja građana Treća Srbija i postavio ga na internet sajt novoformirane stranke "Treća Srbija - Bogata Srbija" na domenu www.trecasrbija-bs.rs pa su se tako svi članovi udruženja našli kao članovi i funkcioneri partije čiju pristupnicu nisu potpisali", prenosi 021 i dodaje da se u optužbama kaže i da je nedvosmisleno došlo do neovlašćenog prikupljanja i upotrebe ličnih podataka koji su protivzakonito upotrebljeni, a od nadležnih organa se traži da što hitnije pokrenu postupak.

Izvor: Radio021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?