Krivična prijava vlasniku psa koji je izujedao devojčicu

17:03:00 07.03.2017, Komentara: 3

Novi Sad - Novosadska policija pronašla je vlasnika psa koji je 19. februara napao devetogodišnju devojčicu na igralištu u Ulici Veselina Masleše na Detelinari.

Krivična prijava vlasniku psa koji je izujedao devojčicufoto: A. K.

Reč je o Filipu S. (20) protiv koga će biti podneta krivična prijava. On je pronađen posle dve sedmice i na saslušanju je negirao da je njegov pas napao devojčicu, ali su ga svedoci prepoznali, pa mu sledi krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti.

Podsetimo, pas rase japanska akita napao je devojčicu dok ga je vlasnik jednom rukom držao na povocu, a drugom rukom tipkao po telefonu. Devojčici su konstatovane povrede usne i ispao joj je jedan donji zub, pa je nakon hiruške intervencije puštena na kućno lečenje. Vlasnik psa je pobegao kada je video šta se dogodilo, ne obazirući se na svedoke.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Mira

, *.dynamic.sbb.rs

Kasno je sada da ga kaznjavate. Pre neko veče sam setala sa unukom od tri godine u centru grada u Zmaj Jovinoj ulici i srela sam najmanje desetak njih koji vode slobodno pse po pesackoj zoni bez korpe. Pa pitam gradske vlasti gde im je komunalna policija u centru grada da ovo kaznjava. Svako veče je isto. Morala sam dete da sklanjam.


Kuduz

, *.dynamic.sbb.rs

Nedma dovoljno komunalne policije jer oni jure bake koje prodaju vezu zeleni ili nešto skično, to im je osnovni zadatak, Sramota.


Dragana

, *.dynamic.stcable.net

Eto drzavi da skupi ogroman novac Na vlasnicima koji setaju PSE bez korpe ,a NE da SE bogati Na sirotinji


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?