Krivične prijave i hapšenje zbog narkotika

17:02:00 25.02.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je tridesetčetvorogodišnjeg muškarca, a krivične prijave je podnela protiv devetnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjakinje iz Novog Sada, zbog narkotika.

Krivične prijave i hapšenje zbog narkotika


Kako su naveli u PU Novi Sad, N. B. (34) je uhapšen zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, pregledom automobila, koji je vozio osumnjičeni, policija je pronašla kesu sa oko 180 grama amfetamina. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Kod njegovog devetnaestogodišnjeg saputnika, policija je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu.

U drugoj akciji, policija će podneti krivičnu prijavu protiv Novosađanke (28), zbog trgovine drogom. Kako se navodi u saopštenju, u njenom rancu policija je pronašla 35 paketića praha za koji se sumnja da je amfetamin i metalnu drobilicu za marihuanu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?