Kućica za dojenje na Štrandu opkoljena kafićima

09:06:00 02.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Majke, koje bi na Štrandu u miru želele da nahrane svoju decu u kućici za dojenje, sada to ne mogu da urade jer je kućica opkoljena baštama kafića. "Zelenilo", koje gazduje gradskom plažom, ugostiteljima je izdalo skoro svaki raspoloživi prostor.

Kućica za dojenje na Štrandu opkoljena kafićimaFoto: Robert Getel / RAS Srbija

Mnogi Novosađani su gnevni što su na udaru i delovi Štranda koji su važili za oaze mira, kao što je travnati deo, gde se sada postavlja još jedan kafić.

Aleksandar Bogdanović, direktor "Gradskog zelenila", kaže da će zbog kafića morati da pomere kućicu za dojenje, ali i obećava da će izgraditi još jednu.

- Ljudi moraju da razumeju da je nama interes da zaradimo što više novca, naši zakupci za jedan lokal daju i do šest miliona dinara. Svi se bune da je kao u Budvi, a kafići puni. Od zarade na Štradnu "Zelenilo" zaposlenima isplati dve plate i plaža odlično zarađuje - kaže Bogdanović.

On dodaje da je nemoguće svima udovoljiti, ali da će pokušati levu strane plaže da ostave bez kafića, gde će svako moći da raširi svoj peškir.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: tiho m/s, -
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?