Kuda za doček Nove godine?

09:11:00 21.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Predstojeći novogodišnji praznici idealna su prilika za neko putovanje, a rezervacije aranžmana za najluđu noć već su u toku. Neke od evropskih metropola mogu se obići za svega nekoliko desetina evra.

Kuda za doček Nove godine?


Kako navode u turističkim agencijama, mladim ljudima su poslednjih desetak godina zanimljivi Krakov i Poljska. Starijoj populaciji i porodičnim ljudima je poslednjih godina interesantan Milano. Kod nas u Srbiji najviše su atraktivne planine – Kopaonik i Zlatibor.

Godinama unazad sve atraktivniju ponudu imaju i gradovi. Kako navodi RTV, Novi Sad poslednjih godina u decembru beleži i do 25 hiljada noćenja domaćih i stranih turista, najviše iz regiona, ali i zemalja poput Kine, Meksika i SAD kažu u turističkoj organizaciji i dodaju da zbog dva božića i dve nove godine očekuju produženu sezonu. Pretprazično zagrevanje očekuje se i tokom novembra.

- Imamo divan Božićni i pred Božićni događaj na trgu, Vinterfest, Ledena šuma, mesto okupljanja mladih i onih koji više vole sport. Svakako da su manifestacije koje se tradicionalno održavaju u decembru mesecu, takođe, jedan odličan razlog za dolazak u Novi Sad - izjavila je Tihana Putin iz Turističke agencije Novog Sada.

Za sve one koji ne vole da napuštaju Novi Sad, ugostitelji će pripremiti bogat program, ali se prve ponude i rezervacije očekuju oko 1. decembra. Takođe, veliki broj Novosađana najluđu noć provodi na trgu, ali gradske vlasti još uvek u tajnosti drže ko će te noći nastupiti ispred Gradske kuće.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 39%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?