Kupovina povlašćene stanarske parking karte moguća i preko interneta

17:12:00 05.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - JKP „Parking servis“ uveo je novu uslugu kupovine elektronske povlašćene stanarske parking karte. Stanari koji ispunjavaju uslove za dobijanje mesečne povlašćene parking karte sada imaju mogućnost da je dobiju i produže, bez dolaska u prostorije „Parking servisa“.

Kupovina povlašćene stanarske parking karte moguća i preko interneta


Cene parking karte ostaju iste, te će se i dalje kupovati po povlašćenoj ceni od 130 dinara na mesečnom nivou, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Portalu ePPK korisnici mogu pristupiti preko zvanične veb prezentacije „Parking servisa“ na adresi www.parkingns.rs, gde se nalazi i uputstvo o postupku dobijanja, odnosno produženja elektronske parking karte.

Do elektronske parking karte građani mogu da dođu tako što se najpre registruju na portalu ePPK, koji se nalazi u odeljku povlašćene i pretplatne parking karte, a potom popune zahtev. Ukoliko ispunjavaju neophodne uslove dobiće potvrdu da je zahtev odobren, kao i predračun za tražene usluge koji mogu platiti onlajn ili fizički u pošti ili banci. Po evidentiranju uplate, podnosilac zahteva dobija imejl da je parking karta aktivna, kao i podatke o periodu važenja i spisak ulica u kojima je karta validna.

- Povlašćena karta se aktivira najranije trećeg dana od dana kreiranja zahteva i plaćanja, a izdaje se na vremenski period od najmanje mesec dana i najviše 12 meseci - zaključuje se u saopštenju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.3 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?